48 > Nyheter

Thursday, 29 January, 17:15

Nakenbad i avskildhet

48 - 13 aug 11 kl. 07:30

Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Liknande nyheter

53 - 14 jan 15 kl. 21:30

Plats för katter och latte

Röda Guffe stryker sig mot alla gäster han kommer åt. Brunspräckliga Åsa putsar pälsen i förnäm avskildhet.Åtta kattpersonligheter samsas med gästerna på Köpenhamns första kattkafé.

161 - 14 dec 14 kl. 13:58

Polisens tips i mörka tider: Tänk som tjuven

Här är polisens hetaste tips till allmänheten för att skydda sig mot inbrott: Tänk som en tjuv. På sin Facebooksida har polisen i Jönköping nu gått ut med en film som instruerar i vad som attraherar en brottsling – alltså vad du bör undvika för att inte drabbas. – Tjuven älskar avskildhet och mörker, men hatar nyfikna grannar.

50 - 02 dec 14 kl. 06:15

Ännu oklart var nakenbad ska ligga

Politikerna i fritidsnämnden fick förslaget att inrätta ett nakenbad vid Stora Pene utanför Växjö. Men politikerna sa nej. I början av året beslutade Växjö kommunfullmäktige att ett naturistbad ska inrättas i Växjö.

17 - 18 nov 14 kl. 09:52

Spelutvecklare stängs in i stuga

20 spelutvecklare, en stor stuga och en sommar i avskildhet. Så vill kända svenska profiler att framtidens spelkändisar ska skapas. Projektet Stugan är några etablerade utvecklares sätt att hjälpa yngre förmågor till en bra start på karriären.

77 - 18 nov 14 kl. 09:52

Spelutvecklare stängs in i stuga

20 spelutvecklare, en stor stuga och en sommar i avskildhet. Så vill kända svenska profiler att framtidens spelkändisar ska skapas. Projektet Stugan är några etablerade utvecklares sätt att hjälpa yngre förmågor till en bra start på karriären.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Föreläsning om ungdomsidrott

På onsdag hålls en föreläsning i ett brännande ämne; om hur ungdomsidrotten bör bedrivas.

Stopp i tågtrafiken

Tågtrafiken förbi Olskroken utanför Göteborg har stoppats, på grund av att det är obehöriga personer i spåret.

50 rockår på 45 minuter

Musikskolan i Kristinehamn brukar varje år bjuda in grundskolans yngre elever i syfte att inspirera dem till att börja spela ett instrument. Under torsdagen gav sig sex lärare på konststycket att under 45 minuter spegla rockens historia.

Bil av vägen vid Åsenleden

En bil har körde vid 15-tiden av vägen vid Åsenleden utanför Filipstad.

Satsning på unik upplevelse-bio

I slutet av februari kommer en unik upplevelse-bio att starta i galleria Duvan i Karlstad.

Konstnärstrio samlas igen

De var alla verksamma första halvan av 1900-talet och nu väcker Rackstadmuseet liv i minnena av tre målare, som möttes i Filipstad där de verkade och blev goda vänner och kollegor. På lördag öppnar utställningen ”Konstnärstrio från Filipstad”, i urval av Hans Olof Boström.

"Blir svår att ersätta"

När beskedet om Degerforssonen Göran Hägglunds avgång kom på torsdagsförmiddagen var det många som togs på sängen. En av dem var Görans bror David. – Jag visste inget, säger han när tidningen ringer honom för en kommentar om broderns beslut.

"Adhd är en begåvning"

Skåning, marknadschef, musiker och transvestit – oavsett vad personen i fråga kallar sig, så lyckades hen väcka många tankar vid veckans scenframträdanden i Åmål. – Vem är det egentligen som programmerar våra hjärnor?

Ferhad i proffsdebut

Det har varit trassel med formalian.Men när licenser och annat äntligen var i ordning fick Degerfors-exporten Ferhad Hayaz proffsdebutera per omgående.– Det kom som en överraskning, hade i alla fall inte räknat med att få starta, säger 20-åringen.