48 > Nyheter

Thursday, 17 April, 08:56

Nakenbad i avskildhet

48 - 13 aug 11 kl. 07:30

Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Liknande nyheter

55 - I förrgår: 15:19

Skadad kalkon rör upp känslor

Foto: Lars Thulin En medborgare hotar att polisanmäla Trelleborgs kommun för att man inte vill ge en skadad kalkon i Stadsparken veterinärvård. TA skrev om kalkonens öde i lördagstidningen och efter det har en person skrivit ett brev till kommunen där han kräver att kalkonen får vård. Personen påpekar att det är kommunen som har ansvar för kalkonens hälsa och att den borde få en chans att repa sig i avskildhet från de andra djuren.

50 - 18 feb 14 kl. 05:58

Nämnd säger ja till nakenbad

Fritidsnämnden är positiv till att det inrättas ett nakenbad i Växjö. Däremot är det oklart var det ska placeras. Det finns i?

83 - 05 jan 14 kl. 11:19

Körberg: "Det blev ju inte folk av mig ändå"

Tommy Körberg planerar att skriva en ny bok och till våren är han återigen aktuell med succéföreställningen "Sjung tills du stupar". För Expressen berättar han om faderns sista önskan, Carolas nakenbad, varför han och Kjell Bergqvist portades från krogen, varför han alltid åker fast och om kokainet. - Ibland när det var tråkigt sällskap var det väl härligt att smita in på toaletten och dra i sig en lina, säger han.

37 - 26 dec 13 kl. 15:16

Nakenbad och shopping på annandagen

Annandagen aktiverar helsingborgarna.

32 - 29 nov 13 kl. 15:39

Förra Ica-chefens husklipp – tjänar 20 miljoner

Den förra ordföranden för Svenskt näringsliv Kenneth Bengtsson är på väg att göra ett bostadsklipp i ordets rätta bemärkelse. Villan han köpte för 15 miljoner kronor är nu till salu för 35 miljoner. – De som har de högst ställda kraven på säkerhet, avskildhet funktion och bekvämlighet blir tillfredställda här, säger mäklaren Jan Ulvenäs.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Äggande tipspromenad

Påsken är en traditionernas tid och för många Filipstadsbor rimmar påskseder lika med ägglunk. På långfredagen är det dags, då belönas den kunnige med ett ägg för varje rätt svar.

Kan Alf så kan Schyman

En gång i tiden drev lobbygrupper med nära knytning till de borgerliga partierna kampanjer mot Alf Svenssons lilla sköra partiplanta Kristen demokratisk Samling.

Tumörbesked aldrig åtgärdat

I höstas beställde en läkare på en av landstingets vårdcentraler i Karlstadstrakten en biopsi, ett vävnadsprov, på en misstänkt hudförändring.

Katten Kajsas nya hem

Historien fick trots allt ett lyckligt slut för den omtyckta katten Kajsa. Numer bor pälsbollen hos ett äldre par i Ölme. – Jag blir rörd till tårar av engagemanget, säger Sarina Hesser.

Pengarna ska gå till dem som har det sämst

Fattiga barn är det man talar om i Karlskoga. Det är bara att konstatera att barn till föräldrar som är utan arbete klassas som fattiga barn.

De ska trygga återväxten

Den 28 april spelar SK Sifhällas juniorlag säsongens första match. Det finns två lag från västra Värmland i J19-serien, Sifhälla är ett av dem.

Konst för motionärer

Konsten på cykelbanorna i Karlstad blev som bekant en het potatis.