48 > Nyheter

Friday, 28 August, 07:04

Nakenbad i avskildhet

48 - 13 aug 11 kl. 07:30

Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Liknande nyheter

32 - 22 aug 15 kl. 16:05

Ny sexstrand kan bli verklighet – efter bråk

"Sexandet" på Mellbystrands nakenbad har fått några av besökarna att se rött. Nu öppnar kommunrådet Elisabet Babic (M) upp för en lite annorlunda lösning: Att inrätta en särskild vuxenstrand. – Spontant tyckte jag att det kunde vara en lösning, säger hon till Laholms tidning.

32 - 20 aug 15 kl. 06:54

Har sex på stranden – nu har folket fått nog

Nakenbadet på Mellbystrand har blivit något helt annat än bara nakenbad. Det menar en besökare som i ett brev till kommunen bland annat skriver att "Sexandet blir allt mer störande, att han och hans fru träffat på onanerande män, män som kommit fram till dem och velat ligga hos dem, grupper som högljutt diskuterat sex och par faktiskt gjort slag i sak där och då.

161 - 12 aug 15 kl. 08:12

Sextrakasserier på nakenbad skapar oro

Vid nakenbadet utanför Lidköping har flera sexincidenter skapat oro. Nu funderar Lidköpings kommun på att vidta åtgärder. – Jag har fått mejl från medlemmar som tycker att det vid något tillfälle varit olustigt.

211 - 04 aug 15 kl. 11:28

Det goda livet i Los Angeles

Drömbild eller kulturellt virus? Livsstilen som odlas vid poolkanter och trädgårdar i Los Angeles har blivit synonymt med Det goda livet. Men föreställningen att vi kan leva våra liv i avskildhet utan att ta ansvar för samhället utanför är en farlig sjuka, skriver Mattias Hagberg i den första av två artiklar om Kalifornien.

219 - 22 jul 15 kl. 00:01

Per Ewert: Välkommen på semester i Sverige, Mr Tsipras!

Käre Mr Tsipras! Vi förmodar att du har haft några synnerligen utmanande månader bakom dig i ditt arbete som premiärminister i Grekland, med en riktig arbetstopp nu under de sista veckorna. Du är nu säkert i ganska akut behov av avskildhet och sömn, och vi vill därför skicka en inbjudan till några veckors välbehövlig semester häruppe i vårt nordliga land.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Initierat om samarbetet

Sylvia A Antoniou-Nesjar bjöd under onsdagkvällen på en personlig visning av sommarens utställning på Kristinehamns konstmuseum. Hon berättade initierat och personligt om maken Carls samarbete med Pablo Picasso.

Avvaktar bygglovet

Inget bygglov nu, men däremot antogs detaljplanen. Så kan man summera bygg- och miljönämndens beslut kring Jannelund 20:2, gamla brandstationen.

Hans animationer

Från skiss till färdig film. Hans Hägerström är tecknaren som jobbat som animatör med ett stort antal filmer, till exempel Kalle Stropp och Grodan Boll. Nu ställer han ut delar av sitt arbete på Galleri 39.

Johan hyr ut övervåningen till studenter

Bostadsbrist gör att många studenter har haft svårt att hitta tak över huvudet. För vissa innebär problemet också en möjlighet, till nya bekantskaper och kanske vänner för livet.Johan Sax bor på Kronoparken, och han bestämde sig för att hyra ut sin övervåning till två glada studenter.

Handlingsplan mot våldsbejakande extremism

Vi vill uppmana andra kommuner att följa efter och ta detta ökande problem på allvar. Ingen föds till extremist och vi måste skydda vårt samhälle från dessa destruktiva krafter, skriver Marianne Åhman med flera.

Kvarnen får nya mjölnare

Ny epok. William Olsson slutar som mjölnare på Stöpafors kvarn. Men ingen behöver vara rädd för att nävgröten ska försvinna.

Ett företags-event som rockar

Att driva eget företag är något som rockar.Det menar i alla fall Annica Tollén på Hammarö som bjuder in till ett rock'n'roll-event för företagare hemma i sin trädgård.