48 > Nyheter

Sunday, 29 March, 19:17

Nakenbad i avskildhet

48 - 13 aug 11 kl. 07:30

Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Liknande nyheter

53 - 14 jan 15 kl. 21:30

Plats för katter och latte

Röda Guffe stryker sig mot alla gäster han kommer åt. Brunspräckliga Åsa putsar pälsen i förnäm avskildhet.Åtta kattpersonligheter samsas med gästerna på Köpenhamns första kattkafé.

161 - 14 dec 14 kl. 13:58

Polisens tips i mörka tider: Tänk som tjuven

Här är polisens hetaste tips till allmänheten för att skydda sig mot inbrott: Tänk som en tjuv. På sin Facebooksida har polisen i Jönköping nu gått ut med en film som instruerar i vad som attraherar en brottsling – alltså vad du bör undvika för att inte drabbas. – Tjuven älskar avskildhet och mörker, men hatar nyfikna grannar.

50 - 02 dec 14 kl. 06:15

Ännu oklart var nakenbad ska ligga

Politikerna i fritidsnämnden fick förslaget att inrätta ett nakenbad vid Stora Pene utanför Växjö. Men politikerna sa nej. I början av året beslutade Växjö kommunfullmäktige att ett naturistbad ska inrättas i Växjö.

17 - 18 nov 14 kl. 09:52

Spelutvecklare stängs in i stuga

20 spelutvecklare, en stor stuga och en sommar i avskildhet. Så vill kända svenska profiler att framtidens spelkändisar ska skapas. Projektet Stugan är några etablerade utvecklares sätt att hjälpa yngre förmågor till en bra start på karriären.

77 - 18 nov 14 kl. 09:52

Spelutvecklare stängs in i stuga

20 spelutvecklare, en stor stuga och en sommar i avskildhet. Så vill kända svenska profiler att framtidens spelkändisar ska skapas. Projektet Stugan är några etablerade utvecklares sätt att hjälpa yngre förmågor till en bra start på karriären.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Karlstad IBF möter Göteborg

På lördagen avancerade Karlstad IBF till andra och avgörande kvalomgången i kvalet till innebandyns SSL.På söndagen blev motståndaren klar.

Malin förlorade mot finska ettan

Malin Hermansson från BK 25 i Karlstad hade stora förhoppningar inför helgens landslagsdebut i boxnings-NM i finska Tammerfors.Men hon förlorade redan i första matchen.

Nästan helsvart

Det blev nästan helsvart på Stora torget i Karlstad när Earth Hour uppmärksammades. Och det var inte bara kommunen som släckte.

Orion tog hem serien utan en enda förlust

Orions andralag har en mycket lyckad säsong bakom sig. I lördags fullbordades den då Degerforstjejerna tog sjätte raka segern i vårtrean som därmed vanns.

Ölme föll igen men fall framåt

IFK Ölme har fortfarande inte vunnit under försäsongen, men 0–2 mot Nordvärmland i Skattkärr var ett steg i rätt riktning.– Det är ett bra division 2-lag. Vår bästa träningsmatch tycker jag, säger assisterande tränaren Anders Eriksson.

VIF tappade sista kvarten

Villastadens IF:s herrar spelade liksom Ölme i Skattkärr i lördags. Det blev förlust 2–5 mot Sturehov, som åkte ur VIF:s division 3-serie förra året.

Hårdaste influensasäsongen på flera år

Influensan är på tillbakagång.När säsongen är slut kommer den att analyseras och sammanfattas.– Det har varit ganska besvärligt, säger Ingemar Hallén, biträdande smittskyddsläkare vid Landstinget i Värmland.

Landslagsstjärnan Tilda klar för spel

Nästa helg startar Karlstad IBF:s tjejer kvalet för att behålla SSL-platsen.Strömsbro från Gävle står för motståndet.Och landslagsstjärnan Tilda Flodell har fått ett glädjebesked.

Öppet hus på KPS dansutbildningar

Klassiskt. Positioner och franska termer. Det är mycket att hålla ordning på i klassisk balett.